Academie voor beeldende kunsten bedankt Vynova met schilderij

Eind juni organiseerde de gemeentelijke academie voor beeldende kunsten van Heusden-Zolder een kunsttentoonstelling in de gebouwen van Vynova in Tessenderlo. Uit dank voor de geslaagde samenwerking schonken de academie en het gemeentebestuur van Tessenderlo nu een kunstwerk aan Vynova.

Lek gedicht bij Vynova in Tessenderlo

Op donderdag 4 oktober is er omstreeks 6u30 zoutzuur (HCl) en monovinylchloride (MVC) vrijgekomen op de site van Vynova Belgium in Tessenderlo. Er was op geen enkel moment gevaar voor de omwonenden.

Levensloop Tessenderlo: Vynova Belgium zamelt meer dan 6.400 euro in voor Stichting tegen Kanker

Het afgelopen weekend nam Vynova Belgium voor de derde keer op een rij deel aan Levensloop Tessenderlo. Meer dan 90 wandelaars, lopers en fietsers van Vynova gaven gedurende 24 uur het beste van zichzelf voor het goede doel. Samen met de naburige bedrijven Valtris AO Belgium en Tessenderlo Kerley Ham zamelde Vynova al meer dan 6.400 euro in voor de Stichting tegen Kanker, een bedrag dat de komende weken nog zal stijgen.

Vynova investeert meer dan 100 miljoen euro in Tessenderlo

Op de site van Vynova Belgium in Tessenderlo werd op 20 september een nieuwe installatie voor de productie van kaliumhydroxide (KOH) in gebruik genomen. Met deze nieuwe technologie wordt de productie duurzamer en efficiënter. De investering verankert verder de lokale toekomst van Vynova in Tessenderlo, waar momenteel al meer dan 540 medewerkers actief zijn. Zowel minister Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie en Innovatie, als federaal vicepremier Kris Peeters waren aanwezig op de officiële opening.

NIEUWS OVER VYNOVA BELGIUM

Hier lees je het laatste nieuws over onze site in Tessenderlo.

MEEST RECENTE NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je vragen over Vynova Belgium? Contacteer ons via ons online formulier en wij zullen je spoedig een antwoord sturen.

CONTACTEER ONS