Vals alarm bij Vynova Belgium op dinsdag 5 maart

Op dinsdag 5 maart is omstreeks 9u15 het interne verzamelalarm geactiveerd bij Vynova Belgium op de Heilig Hartlaan in Tessenderlo. Al snel bleek het om een vals alarm te gaan waarna omstreeks 9u35 opnieuw veilig alarm werd gegeven.

Minister Demir opent geavanceerde productie-installatie voor ultrazuiver proceswater bij Vynova

Vlaams minister van Omgeving en Energie Zuhal Demir heeft vandaag de nieuwe, state-of-the-art deminwaterfabriek van chemiebedrijf Vynova in Tessenderlo officieel geopend. Deminwater is essentieel voor productieprocessen waarbij water van de hoogste kwaliteit nodig is. De nieuwe installatie, een investering van 8 miljoen euro, zal geen grondwater meer verbruiken.

Team Vynova loopt en wandelt 24 uur lang en zamelt 2.900 euro in voor strijd tegen kanker

Het afgelopen weekend nam Vynova Belgium deel aan Samen voor Hoop, een evenement in Tessenderlo in het teken van solidariteit voor diegenen die kanker hebben of gehad hebben. Meer dan 50 wandelaars en lopers van Vynova gaven gedurende 24 uur het beste van zichzelf voor het goede doel. Vynova zamelde zo meer dan 2.900 euro in voor het Limburgs Kankerfonds.

Jaarlijkse onderhoudsstop bij Vynova Belgium eind september van start

Op maandag 25 september start bij Vynova Belgium NV de jaarlijkse onderhoudsstop, die loopt tot en met de derde week van oktober. Er vinden inspectie- en onderhoudswerken plaats aan een groot deel van de installaties waardoor een belangrijk deel van de site op de Heilig Hartlaan in Tessenderlo wordt stilgelegd.

Vynova ontvangt 2.000 bezoekers tijdens opendeurdag in Tessenderlo

Chemiebedrijf Vynova heeft op haar productiesite in Tessenderlo 2.000 bezoekers ontvangen voor een unieke blik achter de schermen. De opendeurdag vond plaats op zondag 14 mei in het kader van het essenscia ontdekkingsweekend van de chemie en life sciences.

Vynova verlaagt CO2-uitstoot in Tessenderlo met stoomketels op waterstof

Chemiebedrijf Vynova heeft op haar vestiging in Tessenderlo een innovatieve stoomketelinstallatie in gebruik genomen die op waterstof loopt. Tegen het einde van dit jaar installeert het bedrijf een tweede, identieke stoomketel. Dankzij beide ketels verlaagt Vynova de CO2-uitstoot van haar productiesite met 10.000 ton per jaar. Het gaat in totaal om een investering van meer dan 8 miljoen euro.

Een halve eeuw PVC- en MVC-productie in Beek en Tessenderlo!

Vandaag exact 50 jaar geleden, tijdens de nachtshift van 24 februari 1972, produceerde onze site in Beek (Nederland) haar eerste PVC-batch. Een mijlpaal die onlosmakelijk verbonden is met onze MVC-fabriek in Tessenderlo (België), waar we het MVC (monovinylchloride) produceren dat in Beek wordt omgezet naar PVC.

Jaarlijkse onderhoudsstop bij Vynova Belgium van start

Op donderdag 24 februari start bij Vynova Belgium NV de jaarlijkse onderhoudsstop, die loopt tot begin april. Er vinden inspectie- en onderhoudswerken plaats aan een groot deel van de installaties waardoor een belangrijk deel van de site op de Heilig Hartlaan in Tessenderlo wordt stilgelegd.

Vynova Belgium schenkt 5.000 euro aan slachtoffers van watersnood

Chemiebedrijf Vynova Belgium uit Tessenderlo heeft 5.000 euro geschonken aan de slachtoffers van de recente watersnoodramp in het oosten van ons land. De donatie gaat naar de lokale vzw W4D, die het geld zal inzetten om verwoeste kleuterklassen in Pepinster opnieuw bruikbaar te maken en in te richten.

Vynova Belgium en Valtris zamelen meer dan 5.000 euro in voor Stichting tegen Kanker

Vynova Belgium heeft, samen met het naburige bedrijf Valtris AO Belgium, 5.142 euro geschonken aan Stichting tegen Kanker. De inzamelactie was gekoppeld aan een reeks sportieve uitdagingen om de medewerkers van beide bedrijven aan te sporen om te blijven bewegen.

NIEUWS OVER VYNOVA BELGIUM

Hier lees je het laatste nieuws over onze site in Tessenderlo.

MEEST RECENTE NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je vragen over Vynova Belgium? Contacteer ons via ons online formulier en wij zullen je spoedig een antwoord sturen.

CONTACTEER ONS