Vynova Beek start met vierjaarlijkse turnaround

Vynova Beek is gestart met een groot onderhoud (turnaround) aan haar productie-installatie. Dit betekent dat de fabriek wordt stilgezet om deze van binnen en buiten te inspecteren, schoon te maken en waar nodig onderdelen te repareren, te vernieuwen of te verduurzamen. Een dergelijke turnaround gebeurt om de vier jaar.

Een halve eeuw PVC- en MVC-productie in Beek en Tessenderlo!

Vandaag exact 50 jaar geleden, tijdens de nachtshift van 24 februari 1972, produceerde onze site in Beek (Nederland) haar eerste PVC-batch. Een mijlpaal die onlosmakelijk verbonden is met onze MVC-fabriek in Tessenderlo (België), waar we het MVC (monovinylchloride) produceren dat in Beek wordt omgezet naar PVC.

Vynova Beek behaalt mooie tweede plaats bij Samen Bewust Veilig Chemelot Award 2020

De MVC werkgroep van Vynova Beek heeft een mooie tweede plaats behaald bij de uitreiking van de Samen Bewust Veilig Chemelot Award. Die Award zet uitstekende veiligheidsprestaties in de kijker die een belangrijke bijdrage leveren om Chemelot, de chemiesite waar Vynova Beek gevestigd is, nog veiliger te maken. Voor de eerste editie van de uitreiking zijn maar liefst 21 nominaties van 12 verschillende bedrijven ingediend.

Vynova Beek start in juni met vierjaarlijkse turnaround

Vynova Beek start in juni met een groot onderhoud (turnaround) aan haar productie-installatie. Dit betekent dat de fabriek wordt stilgezet om deze van binnen en buiten te inspecteren, schoon te maken en waar nodig onderdelen te repareren, te vernieuwen of te verduurzamen. Een dergelijke turnaround gebeurt om de vier jaar.

Vynova geeft masterclass tijdens drukbezochte Dag van de Chemie op Chemelot

2.500 enthousiaste bezoekers hebben op zaterdag 6 oktober het chemiepark Chemelot bezocht tijdens de Dag van de Chemie. Ook Vynova Beek, gevestigd op Chemelot, nam deel aan de open dag en gaf er een masterclass over het duurzaamheidsinitiatief Operation Clean Sweep.

NIEUWS OVER VYNOVA BEEK

Hier lees je het laatste nieuws over onze site in Beek.

MEEST RECENTE NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je vragen over Vynova Beek? Contacteer ons via ons online formulier en wij zullen je spoedig een antwoord sturen.

CONTACTEER ONS