Vynova Belgium en Valtris zamelen meer dan 5.000 euro in voor Stichting tegen Kanker

Vynova Belgium heeft, samen met het naburige bedrijf Valtris AO Belgium, 5.142 euro geschonken aan Stichting tegen Kanker. De inzamelactie was gekoppeld aan een reeks sportieve uitdagingen om de medewerkers van beide bedrijven aan te sporen om te blijven bewegen.

schenking-stichting-tegen-kanker-2021_1200_627

Van links naar rechts: Dimitri Wouters (site manager Vynova Belgium), Stefan Beeldens (Stichting tegen Kanker) en Johan Wellens (site manager Valtris AO Belgium).

De voorbije jaren namen Vynova en Valtris telkens deel aan Levensloop Tessenderlo, een jaarlijks sportief evenement ten voordele van Stichting tegen Kanker. Omdat Levensloop Tessenderlo voorlopig een pauze heeft ingelast, werkte Vynova een coronaveilig alternatief uit om Stichting tegen Kanker te blijven steunen.

20.950 kilometer

In ruil voor een gift konden medewerkers en hun familieleden, vrienden en sympathisanten zich aansluiten bij de VyVa club. De leden van die VyVa club kregen tijdens de maanden juli en augustus vervolgens wekelijkse sportieve uitdagingen voorgeschoteld, bijvoorbeeld om een bepaalde afstand te wandelen, lopen of fietsen. Hiermee wil Vynova als bedrijf iedereen motiveren om te blijven bewegen. Samen legden de deelnemers van de VyVa club zo al wandelend, lopend en fietsend meer dan 20.950 kilometer af.

Het bedrag dat de VyVa club op die manier inzamelde, werd vervolgens door Vynova en Valtris verhoogd tot 5.142 euro. Met de donatie financiert de Stichting tegen Kanker het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte, preventiecampagnes en de sociale begeleiding van iedereen die door kanker wordt getroffen.

“We zijn bijzonder blij met het initiatief en enthousiasme dat onze medewerkers getoond hebben bij het deelnemen aan de sportieve uitdagingen en het bedrag dat ze zo hebben ingezameld. Met deze gift willen we vanuit Vynova ons steentje blijven bijdragen aan de strijd tegen kanker”, zegt Dimitri Wouters, site manager van Vynova Belgium.

NIEUWS OVER VYNOVA BELGIUM

Hier lees je het laatste nieuws over onze site in Tessenderlo.

MEEST RECENTE NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je vragen over Vynova Belgium? Contacteer ons via ons online formulier en wij zullen je spoedig een antwoord sturen.

CONTACTEER ONS