Vynova Belgium schenkt 5.000 euro aan slachtoffers van watersnood

Chemiebedrijf Vynova Belgium uit Tessenderlo heeft 5.000 euro geschonken aan de slachtoffers van de recente watersnoodramp in het oosten van ons land. De donatie gaat naar de lokale vzw W4D, die het geld zal inzetten om verwoeste kleuterklassen in Pepinster opnieuw bruikbaar te maken en in te richten.

schenking-watersnood_1200_627

Van links naar rechts: Ilska Mussen (vzw W4D) en Dimitri Wouters (site manager Vynova Belgium).

“De beelden van de ravage en mensen in nood bij de watersnoodramp hebben ons allemaal aangegrepen. Ook nu, meer dan twee maanden na de ramp, is er nog veel nood aan hulp en ondersteuning bij de wederopbouw van het getroffen gebied. Als Vynova zetten we hier graag mee onze schouders onder”, zegt Dimitri Wouters, site manager van Vynova Belgium.

Kleuterklasjes

Voor het inzetten van de schenking sloeg Vynova de handen in elkaar met W4D, een vzw uit Tessenderlo die zich inzet voor tal van goede doelen, met meest recent verschillende hulpacties voor de slachtoffers van de watersnood.

Ilska Mussen, de drijvende kracht achter de vzw, is bijzonder blij met de financiële duw in de rug: “Dankzij de gift van Vynova kunnen we onze acties in de getroffen gebieden verderzetten. Heel concreet zullen we het geld inzetten om kleuterklasjes in een school in Pepinster volledig schoon te maken, terug op te knappen en in te richten met gepaste meubeltjes en schoolgerei. Zo kunnen we de kinderen helpen om terug op een normale manier naar school te gaan”.

NIEUWS OVER VYNOVA BELGIUM

Hier lees je het laatste nieuws over onze site in Tessenderlo.

MEEST RECENTE NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je vragen over Vynova Belgium? Contacteer ons via ons online formulier en wij zullen je spoedig een antwoord sturen.

CONTACTEER ONS