Vynova Belgium zamelt meer dan 6.750 euro in voor de strijd tegen kanker

Het afgelopen weekend nam Vynova Belgium voor de vierde keer op een rij deel aan Levensloop Tessenderlo. Meer dan 90 wandelaars, lopers en fietsers van Vynova gaven gedurende 24 uur het beste van zichzelf voor het goede doel. Samen met het naburige bedrijf Valtris AO Belgium zamelde Vynova al meer dan 6.750 euro in voor de Stichting tegen Kanker, een bedrag dat de komende weken nog zal stijgen.

levensloop_2019_1

Tijdens Levensloop lossen wandelaars, lopers en fietsers elkaar gedurende 24 uur af tijdens een estafette rond een parcours. Daarmee zamelen ze geld in voor het goede doel. Dit geld gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker. Hiermee financiert de stichting het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte, preventiecampagnes en de sociale begeleiding van iedereen die door kanker wordt getroffen.

Tandpasta en badzout

levensloop_2019_2

Voor deze zesde editie van Levensloop schreven 90 Vynova-medewerkers en hun familieleden zich in. Naast het inschrijvings- en sponsorgeld dat zo werd opgehaald, waren er ook inzamelacties voor en tijdens het event. Zo konden kinderen op de gezamenlijke stand van Vynova en Valtris proeven van de wereld van de chemie en hun eigen tandpasta of badzout maken. Met alle acties samen zamelden Vynova en Valtris AO Belgium voorlopig al meer dan 6.750 euro in. Dat bedrag wordt de komende weken nog aangevuld met de opbrengst van acties die momenteel nog lopen.

Vynova wil iedereen van harte bedanken voor de geleverde inspanningen en de vele aanmoedigingen. Tot volgend jaar!

Voor meer informatie en om een gift te doen, kan je terecht op de website van Levensloop.

NIEUWS OVER VYNOVA BELGIUM

Hier lees je het laatste nieuws over onze site in Tessenderlo.

MEEST RECENTE NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je vragen over Vynova Belgium? Contacteer ons via ons online formulier en wij zullen je spoedig een antwoord sturen.

CONTACTEER ONS