Levensloop Tessenderlo: Vynova Belgium zamelt meer dan 6.400 euro in voor Stichting tegen Kanker

Het afgelopen weekend nam Vynova Belgium voor de derde keer op een rij deel aan Levensloop Tessenderlo. Meer dan 90 wandelaars, lopers en fietsers van Vynova gaven gedurende 24 uur het beste van zichzelf voor het goede doel. Samen met de naburige bedrijven Valtris AO Belgium en Tessenderlo Kerley Ham zamelde Vynova al meer dan 6.400 euro in voor de Stichting tegen Kanker, een bedrag dat de komende weken nog zal stijgen.

levensloop_1_900px

Tijdens Levensloop lossen wandelaars, lopers en fietsers elkaar gedurende 24 uur af tijdens een estafette rond een parcours. Daarmee zamelen ze geld in voor het goede doel. Dit geld gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker. Hiermee financiert de stichting het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte, preventiecampagnes en de sociale begeleiding van iedereen die door kanker wordt getroffen.

levensloop_2_900px

Badzout en haargel

Voor deze vijfde editie van Levensloop schreven 90 Vynova-medewerkers en hun familieleden zich in. Naast het inschrijvings- en sponsorgeld dat zo werd opgehaald, waren er ook inzamelacties voor en tijdens het event. Zo konden kinderen op de gezamenlijke stand van Vynova, Tessenderlo Kerley en Valtris proeven van de wereld van de chemie en hun eigen badzout of haargel maken. Met alle acties samen zamelden Vynova, Valtris AO Belgium en Tessenderlo Kerley Ham voorlopig al meer dan 6.400 euro in. Dat bedrag wordt de komende weken nog aangevuld met de opbrengst van acties die momenteel nog lopen.

Vynova wil iedereen van harte bedanken voor de geleverde inspanningen en de vele aanmoedigingen. Tot volgend jaar!

Voor meer informatie en om een gift te doen, kan je terecht op de website van Levensloop.

NIEUWS OVER VYNOVA BELGIUM

Hier lees je het laatste nieuws over onze site in Tessenderlo.

MEEST RECENTE NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je vragen over Vynova Belgium? Contacteer ons via ons online formulier en wij zullen je spoedig een antwoord sturen.

CONTACTEER ONS