Process Engineer

Over Vynova Group

Vynova is een toonaangevende Europese producent van chlooralkali-producten en PVC. Met productievestigingen in vijf landen en meer dan 1.250 toegewijde medewerkers, halen we een jaaromzet van 830 miljoen euro. Hoewel we een jong bedrijf zijn, kunnen we voortbouwen op tientallen jaren ervaring als onderdeel van grote internationale chemiegroepen. Bij Vynova streven we naar een respectvolle, aangename werkomgeving en staan we voor een cultuur van continue verbetering en persoonlijke ontwikkeling.


Functie

Als Process Engineer fungeer je in het kader van projecten en wijzigingen als spilfiguur tussen productie en engineering. Je bepaalt mee de scope van de projecten en bent mede verantwoordelijk voor het vertalen van de noden van productie naar engineering. Je staat in voor de opvolging van projecten, dit zowel technisch, financieel als planningsgewijs, tot en met de opstart. 

Je draagt bij tot de continue verbetering van de huidige productieprocessen voor wat betreft veiligheid en milieu, output, energie, grondstofverbruik, productkwaliteit, betrouwbaarheid, … . Je brengt voorstellen aan ter verbetering van het productieproces, bent beheerder van alle wijzigingen van de afdeling en neemt deel aan risicoanalyses.

Je volgt technische evoluties op in de markt, ageert als kenniscentrum binnen de organisatie en onderhoudt externe contacten met leveranciers. Daarenboven geef je input voor training aan productiemensen over nieuwe procesontwikkelingen.

 


Profiel

Je beschikt over een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur Chemie of je bent Bio-Ingenieur en beschikt over sterke kennis inzake procestechnologie. Je hebt idealiter een eerste ervaring als Process Engineer.
Je stelt je kritisch en onderzoekend op en bent actiegericht. Je werkt goed samen in een team, maar je bent eveneens in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Je houdt van afwisseling en hebt een breed interesseveld. 

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 


Wij bieden

•    Een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. 
•    Uitgebreide begeleiding op de werkvloer en verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 
•    Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. 


Contact

Heb je interesse in deze functie? Aarzel dan niet en stel je kandidaat via www.vynova-group.com

Heb je nog vragen? Dan kan je terecht bij Liesbeth Ponet op het nummer +32 (0)13 610 260.